måndag 22 september 2014

Septemberregn och första clementinen

Nu, äntligen, har det börjat bli ordentligt höstväder där ute med (lite) kallare temperaturer och regn. Så som det ju ska vara när det snart är oktober. Har faktiskt längtat lite efter regnet eftersom det var nästan en månad sen det regnade här senast!

Vad har jag gjort då? Ja, inte så mycket juligt åtminstone. Nu i september händer det liksom inte så mycket juligt än tyvärr. Det är först i oktober allt brukar börja komma igång. Dom första julmagasinen släpps i butiken, julnyheter kan köpas och butikerna börjar sätta upp julsaker. Men ätit min första clementin för den här säsongen har jag ändå gjort! Så gott och får alltid så mycket julkänslor av clementiner.

Jag kom förresten precis på att när jag åker till Sverige i mitten av oktober borde en hel del julnyheter ha börjat säljas i butikerna där!! Så som Dumle med pepparkakssmak, kanske något julmagasin och julmust med ny smak. Då ska jag köpa med mig en hel del :)

Ni som bor i Sverige, när brukar julmust börjas sälja i butikerna? Finns det redan i oktober (tänker främst då på dom små flaskorna)?

//Matilda

2 kommentarer:

  1. Mums vad gott det vore med clementiner nu blev väldigt sugen.
    Ja julmusten brukar komma i oktober :-)

    SvaraRadera
  2. Vad bra! :) Då ska jag ta och köpa med mig julmust i små flaskor hem!!

    SvaraRadera