lördag 31 augusti 2013

Det första, riktiga "julfusket"

Hej på er alla! Det börjar lida mot julen nu :) Imorgon är det ju september, 3 månader till jul!! Så glad.

Jag tänkte att jag inte skulle julfuska förräns kanske i oktober men jag kunde inte låta bli att äta lite när min farmor idag gjort tomtegröt. Tomtegröt i augusti är ju inte bra det ;) Det är principen för mig, att det ska ätas en gång per år, på julaftons morgon. Men som sagt blev jag bara så sugen och åt sedan tomtegröt med det självklara valet mjölk, socker och kanel. Åh det smakade jul... så himla gott!
Någon annan som "fuskat" än?

//Matilda

6 kommentarer:

 1. Jag äter aldrig risgrynsgröt, tycker gröt i allmänhet är rätt... tja, äckligt ;) Inget stort julfusk än. Kollat lite gamla kalendrar och så där! Och köpt första glöggen, men det är havtorn så det känns inte som "riktig" glög = inget fusk. Intalar jag mig :D

  SvaraRadera
 2. Haha det är bra det! ;)
  Själv har jag också kollat på några julkalendrar. Det brukar jag alltid göra några månader före den riktiga, årets julkalender börjar :D

  SvaraRadera
 3. Åh! Risgrynsgröt är ju så fruktansvärt gott! Mitt enda fusk har varit glögg, pepparkakor och mandariner. Kanske inte så lite när jag väl tänker efter.. ;-)

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det! Verkligen jul för mig :)
  Haha njae det var ju rätt mycket fusk ;) men jag har bakat lussekatter, verkligen fusk det!

  SvaraRadera
 5. Jodå jag har hunnit baka lussebullar redan 2 gånger hehe, men försöker hålla mig från risgrynsgröten ett tag till för att inte fuska för mycket. Men lär inte kunna hålla mig länge till hehe!

  SvaraRadera
 6. Oj, två gånger! Du har ju verkligen kommit igång med julbaket :)
  Haha jag skulle också ha försökt hålla mig borta från risgrynsgröten men vad ska man göra om hon hade lagat? Inte säga nej iaf ;)

  SvaraRadera