onsdag 21 augusti 2013

Kokböcker till jul

Nej. Jag kunde inte hålla mig borta från bloggen. Jag sa ju i min lilla sommaruppdatering för några veckor sen att jag troligen börjar blogga i oktober, men det verkar inte som jag kan klara av att vänta så länge till. Jag har sett att flera julbloggar jag följer också börjat blogga för i år, så varför inte? Nej men jag kaanske väntar någon vecka till :)

Har läst på flera bloggar om att det ska komma lite nya roliga kokböcker med just temat jul i höst. Tänkte ta och tipsa er om två stycken, av självaste Leif Mannerström och Per Morberg. Båda böckerna kommer man kunna köpa från oktober. Är riktigt sugen på att köpa Mannerströms jul. Skulle också vilja ha hans gamla julbok. Kanske kan man önska sig någon av dom till julklapp?

Böckerna finns att köpa på t.ex Adlibris.

Men julböcker är alltid kul. Speciellt då om det är recept i dom eftersom det är det som är det bästa! Man kan alltid hitta något nytt och gott till julbordet om man inte alltid vill köra på de gamla klassikerna.
Förra året, till julklapp, fick jag två julkokböcker. En av dom var "December". Jag tror jag berättade om det, men det är i alla fall en superbok! Älskar den. Ska ta och bläddra lite i den och få lite julstämning :)
Tre dagar efter att jag fått den hade jag redan testat tre olika recept, alla lyckade. Det är alltså en bok som jag verkligen rekommenderar åt alla.

Mannerströms jul och Morberg firar jul:

//Matilda

3 kommentarer:

 1. Måste bara säga att när jag ser din header så kan jag inte låta bli att längta extra till julen och är t.om. sugen på att smygbaka julgodis redan nu!

  SvaraRadera
 2. Morbergs bok är jag riktigt sugen på. Mannerström skulle så klart heller inte sitta fel :-)

  SvaraRadera
 3. Julmust - Haha ja, det skulle ju inte vara så dumt! Jag börjar också längta efter julen rejält :)

  Erica - Båda skulle ju inte sitta fel att få, men jag är faktiskt mer inne på Mannerström :)

  SvaraRadera