lördag 3 augusti 2013

Liten sommaruppdatering

Hej på er alla! Antar att det inte är hemskt många som tittar in på min (och alla andras) julblogg nu under sommaren, men tänkte ändå att jag skriver ett litet inlägg. Jag kommer inte börja julblogga ännu, utan om någon månad. Kanske oktober. Eller ja, vi får helt enkelt se när jag börjar få julstämning :) Den brukar faktiskt redan komma i september när skolorna börjat igen, det blivit höst och julen närmar sig.
Ja, vad ska man annat säga? Jo, idag är det prick ett år sedan jag startade den här julbloggen. Den 3 augusti. Hipp hipp hurra! Bloggen fyller alltså ett år!

Årets julkalender heter Barna Hedenhös uppfinner julen. Ska bli riktigt kul när den börjar sändas. Fast jag är 16 år (nästan) och det kanske mer är tänkt åt barn så är det lika kul från år till år. Jag kommer nog aldrig "växa ifrån" julkalendern. Nog finns det ju många vuxna som kollar på julkalendern, så det ser jag inget fel i.
På svt:s hemsida står det såhär om julkalendern; "Historien baseras på karaktärerna från Bertil Almqvists klassiska böcker och ni tittare bjuds på ett komiskt och spännande äventyr för hela familjen. Det blir en rejäl kulturkrock för stenåldersfamiljen pappa Ben (Fredde Granberg), mamma Knota (Sissela Benn), Sten (Romeo Altera) och Flisa (Ella Rappaport) att komma till Stockholm anno 2013.

Visst låter det kul va?Bild från SVT.


//Matilda

2 kommentarer:

  1. Hoppas på en bra julkalender! Brukar sällan följa den, det krävs något extra isåfall, men vi får se! :)

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen! Man kan ju tycka att julkalendrarna var en aning bättre lite bakåt i tiden, men tycker ändå att -10 talets har varit rätt bra.

    SvaraRadera