torsdag 18 augusti 2016

Julen är påväg till IKEA

I oktober är det dags igen - IKEA öppnar sina dörrar till deras julavdelning där jag bara älskar att gå, samla inspiration och insupa all julstämning som det inte annars finns så mycket av i oktober än.

Som varje år brukar IKEA ofta ha en "rödare" del av sortimentet med en känsla av gammaldags jul och en "mörkare" del med mycket pappersfärgat, svart och naturinspirerat som kanske inte alltid faller alla i smaken.

Jag gillar dock allt vad jag sett hittills, båda delarna faktiskt.För det första är alla julklappspapper på samtliga bilder otroligt fina och jag skulle vilja köpa varenda ett! Washitejpen skulle jag också kunna tänka mig.
Den mönstrade dalahästen på första bilden är jag alldeles kär i och hoppas verkligen det inte bara är någon rekvisita, utan att den också kommer säljas i deras sortiment! Ljusslingan med de små glödlamporna på är ju också så himla fin!! Ja ni hör, jag älskar allt som finns på bilderna.

Nu får veckorna gärna bara flyga iväg tills deras julavdelning öppnas så jag kan gå och köpa allt fint. Blir att börja spara ihop pengar så man har råd med allt bara.

//Matilda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar