torsdag 11 augusti 2016

Det här med att slå in julklappar

Ni som följt min blogg några år kanske vet att jag gillar att testa lite olika stilar på mina julklappar jag slår in. Förra året körde jag guldtema, året före det hade jag mycket brunt papper, rött band och tårtpapper på julklapparna. Men sen är ju saken den också att när julsakerna väl kommer ut i butikerna och jag hittar något julklappspapper jag tycker är otroligt fint ändras mina idéer direkt, trots att jag redan funderat ut något i augusti. Sån är jag. Nåväl, jag kollade igenom Pinterest ikväll för att hitta inspiration och vad är bättre än Pinterest - där finns allt!! Kolla igenom min "strålande jul"-mapp för lite julinspo vetja!

Här var några inslagningar jag fastnade för extra mycket. Som ni ser, mycket brunt papper. Jag har alltid varit rätt svag för brunt papper, gammaldags jul sådär. Den mittersta med en blandning av brunt, vitt och svart papper med inslag av grönt och skog och vita lappar i mitten föll jag verkligen för! SÅ snyggt eller hur? Pappret med "FALALA"-texten på var ju himla fint också! Tror det fanns någon länk där man kunder skriva ut likadant papper. Något att fundera på kanske... Så gillade jag också inslagningen i mittersta raden, på vänster sida, där det är målat ljusslingor på ett brunt papper. Det är bara att sätta igång pysselverkstaden verkar det som.

Vad tycker du är snyggast?

//Matilda

2 kommentarer:

  1. Bilden överst till höger beskriver min smak ganska bra. Naturpapper, röda sidenband eller band med allmogemönster. Lite gammaldags sådär :)

    SvaraRadera
  2. Jag gillar den med polkagrisar, men ljusslingorna var också mysiga!

    SvaraRadera