fredag 12 augusti 2016

Det här med att slå in julklappar del 2

Ja. Typ. Vi säger att det blir en sorts del två på det här med att slå in julklappar. För idag var jag och shoppade lite och då hittade jag nämligen en grej jag velat haft en otroligt långt tid, men som aldrig blivit av att köpa eftersom jag tycker det varit så dyrt och man har alltid behövt köpa alla delar skilt. Nämligen bokstavsstämplar med tillhörande "bläckdynor" i både svart och rött! Perfekt tänkte jag och funderade förstås på julen direkt! Jag ska alltså använda dessa i år till att skriva "god jul", önskningar och namn på julklapparna. Är så snyggt tycker jag!

Hittade asken inne på TIGER för 5 €, här är länken för Finland och här är länken för Sverige. Tyvärr finns det inte något å, ä och ö men god jul får man alltid skrivet!


//Matilda

5 kommentarer:

 1. Åh, det där kommer bli jättefint!

  SvaraRadera
 2. Har likadana stämplar och hittade siffror i samma stil idag! Inte för att man använder siffror så ofta till jul, men bra att ha ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varifrån köpte du siffrorna?? Är ju alltid bra att ha! Kanske man kan skriva god jul 2016? Och så är dom ju kul att använda året om också! :)

   Radera