lördag 11 oktober 2014

Juligt på IKEA

Idag åkte jag äntligen till IKEA för att kolla in deras julavdelning! Nästan det enda juliga jag kan "komma åt" i butikerna såhär års ännu :) Förutom att jag igår fick syn på att matbutiken där jag bor börjat sälja julgodis och julkalendrar. Sådant blir jag så glad för! Bara små, juliga saker i vardagen kan göra mig så glad. Då förstår en verkligen att julen börjar närma sig.

I alla fall, IKEA. Där var jag idag och det är alltid så juligt och fint på julavdelningen med allt glitter, rött och ljus. Jag köpte lite silvrigt glitter att pynta mitt rum med, fina muffins- och brödformar från köksavdelning (som ändå tillhör deras julsortiment) och brunt, gammaldags papper med grönt mönster. Jag sa ju att jag ska ha ett tema på alla mina julklappar i år, men det här var så fint så det kan hända att någon julklapp blir inslagen i sådant här papper istället.

Dessutom köpte vi en minijulgran som ska vi pynta i år med minijulkulor och glitter. Äntligen någon sorts gran inomhus! Vi har aldrig haft en gran inne pga att det inte ryms och vår katt, som antagligen skulle klättra i granen :) Men den här granen räcker ju, blir fint ändå!En flaska julmust fick jag visst också med mig hem! Alltså, så gott med julmust! Har verkligen längtat.//Matilda

2 kommentarer:

 1. Moikka! Oletan, että sie puhut myös suomea. :)
  Ihana blogi sulla!! Täytyy mainita, että itse olen nyt vaihdossa Kreikassa ja täällä IKEA:an ei ole vielä joulu saapunut. :/ Menin sinne etsimään jouluvaloja, enkä löytänyt yksiäkään. haha.

  SvaraRadera
 2. Oi kiitos paljon!
  En tiennyt että Kreikassa on IKEA :D
  Varmasti joulu tule sinne pian, toivomme sitä! ;)

  SvaraRadera