söndag 28 oktober 2018

Julklappsverkstaden är öppnad

Är ju inte min aktivaste julbloggssäsong i år om vi säger så. I dag har jag dock julat till det lite. Lyssnat på julmusik och slagit in årets första julklapp! SOM jag älskar att slå in julklappar!!


Köpte mörkgrönt papper från IKEA förra veckan och tänkte köra ett grönt/stilrent/natur-tema i år. Eller så ändrar jag mig och slår in alla julklappar olika. Gissar på det sistnämnda om jag känner mig rätt. Nåväl, första julklappen blev åtminstone enligt det tema. Höll det väldigt enkelt med vitt, mörkgrönt, beiget snöre (tog steksnöre) och en grankvist. Visst blir det snyggt att dekorera med gran? Lingonris tror jag någon julklapp kommer få. Grankvisten kommer jag lägga på på julafton först förstås så det inte hinner torka, men måste bara visa er en bild på hur det klara paketet kommer se ut!


Väntar på några julklappar beställa från nätet som borde komma nästa vecka, så förvänta er julklappsverkstad nästa helg igen!

/Matilda

2 kommentarer:

  1. Mörkgrönt är så fint! Och vad kul att se nån annans julklappsrim! Själv tror jag att jag ska satsa på vita paket i år med typ sammetsband eller liknande. Får se vad det blir - jag har faktiskt inte slagit in en enda klapp ännu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det! Åh vitt kan bli superfint också! Gillar att använda enfärgat papper och sen kunna variera dekorationen mer och använda olika färger och mönstrade papper på den fronten.

      Radera