lördag 30 september 2017

En världsbäst adventskalender

Teadventskalendern!!! Bästa kalendern jag vet! Beställde den direkt när den släpptes förra veckan och igår kom den på posten och ooh vad jag längtar till första december nu. Oerhört mycket.
Måste ändå säga att det var otroligt snabb frakt, mindre än en vecka!? Senast jag beställde teadventskalendern 2015 fick jag den först i början på november. Ett plus där!

Annars finns det ju inget annat att klaga på heller. Underbar design varje år, otroligt spännande tesorter, små roliga texter på påsarna och ett häfte där man får fylla i sitt vitsord för teerna. Och endast eko-teer! Bäst!

Har du beställt en?
/Matilda

4 kommentarer:

 1. OH så spännande har du redan fått dig Jag beställde första dagen o är verkligen nyfiken på den. Skall bli roligt att invänta 1 dec o börja med mina advent the påsar. Har läst mycket om föregående så väcktes min nyfikenhet Tack för foto Go Helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. December- och jullängtan blev ju väldigt mycket större när man fick hem den här!

   Radera
 2. Åh, hoppas att min också kommer snart! Ser verkligen fram emot att få hem den fast man ju inte ska använda den förrän i december... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får bara ha den ståendes där fint på hyllan och kolla igenom alla teer och längta till december som en galning :))

   Radera