fredag 8 september 2017

Säsongens första lilla lista

Jag hittade en liten jullista på Sofies julblogg, "varför inte svara på den?" tänkte jag. Det blir säsongens första och fler kommer det säkerligen bli. Har ju blivit något av en tradition att varje år svara på några jullistor. Är dock väldigt imponerad på dom som kommer på några nya frågor, massvis av listor har cirkulerat runt i många många år, alltså blir det till slut lite knepigare att hitta på frågor som aldrig funnits med förut.

När började du tänka på julen?
Har faktiskt ingen aning egentligen, har väl tänkt lite av och till på julen under sommaren, men tror jag började tänka på allvar när kalendern slog om till augusti och bloggen fyllde fem år.Favoritdag i december?
Ooh, svårt!! Alla dagar är favoriter, det är ju december! Men om jag måste välja skulle det nog bli;
1 december - julkalendern och favoritmånaden börjar
Adventsöndagarna
13 december - lucia
23 december - dan före dopparedan och julpirret börjar komma
Och givetvis 24 december - älskade älskade julafton <3

Vad vill du ändra på denna jul, jämfört med förra?
Kommer inte på något specifikt jag skulle vilja ändra på, allt brukar vara hur bra som helst. Sen finns det ju en sak det tyvärr inte går att ändra på, men snälla vill ha en vit jul i år med en massa snö!! Låt detta ske!

Vad vill du absolut inte ändra på denna julen, jämfört med förra?
Att fira en mysig jul bara vi i familjen som det brukar vara.

Vilken godsak vill du allra helst baka/köpa?
Lussekatter givetvis. Det längtar jag så efter att sätta tänderna i. Och julgodis, några goda sorter. Börjar bli lite sugen på julmust också..Har du någon jullåt som alltid är bland de första du spelar på säsongen?
Julen är här. Alltid alltid. Sen har jag en nyare favorit som bara släpptes för några år sedan, som jag brukar vara snabb att lyssna på. Julkort från Vårby Gård, lyssna på den hörni.

De va de. Nu tror jag faktiskt att jag måste lyssna på Julkort från Vårby Gård bara för att jag pratade om den och för att jag kollade igenom min julspellista.

/Matilda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar