tisdag 1 december 2015

Första december

Idag är det första december! Kan inte fatta att det gått så snabbt, det är liksom bara 23 dagar till julafton!? Jag är alltid så kluven vid den här tiden. Jag vill ju att dagarna ska gå snabbt till julafton, men ändå vill jag inte det utan skulle istället vilja att dagarna gick så långsamt som möjligt att en hinner njuta så mycket, för vips är julen slut ju.. :'(

Nå, ska försöka att ta vara på varje dag och hinna göra så mycket juligt som möjligt innan julafton. Bland annat ska jag ju kolla på julkalendern varje dag! "Tusen år till julafton" heter ju årets julkalender och det ser lovande ut måste jag säga. Jag älskar "Historieätarna", så detta är helt i min smak, som en mini-version av programmet. Kul med lite annorlunda julkalender, att det inte är som en serie som fortsätter varje dag utan att varje dag är ett nytt program istället. Lärorik och så är ju Erik och Lotta för underbara! Enda dåliga är ju att 15 minuter känns lite för lite nu..!

Idag drack jag även första tesorten i min te-adventskalender och oj vad gott det var! Ska bli så kul att få smaka på en massa goda tesorter 23 dagar framöver. 5 av 5 tepåsar.

//Matilda

2 kommentarer:

  1. Vart har du hittat dom tepåsarna? Vore ju så mysigt att ha. Jag är lite sent ute men bättre sent än aldrig. Till nästa år vet jag ju vart jag hittar i så fall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en teadventskalender, världens bästa adventskalender! Du kan köpa den på www.teadventskalendern.se :)

      Radera