torsdag 12 november 2015

Årets julklapp blir inget.. eller?Om exakt 12 dagar, den 24 november, kommer Årets julklapp 2015 presenteras och det är alltid lika kul att försöka gissa vad det egentligen kommer bli! Aldrig gissar en rätt och alltid blir det något helt oväntat verkar det som, men försöka kan en alltid. Men i ärlighetens namn är det ju aldrig något jag ändå köper som julklapp till någon, liksom ett aktivitetsarmband? Nej tack.

Vad tror du det blir i år? Enligt olika odds tror många att det inte kommer bli någon fysisk pryl, utan istället en donation till någon välgörenhetsorganisation i dessa oroliga tider med flyktingkriser, vilket är en riktigt fin tanke! 
Själv funderar jag på om det inte skulle kunna bli en Apple watch? Kanske lite för likt med aktivitetsarmband, men ändå helt olika, så varför inte? Den ligger ju dessutom på andra plats bland oddsen. En kolsyremaskin, SodaStream, ligger på tredje plats, men det verkar bara konstigt tycker jag. Varför nu? Den har ju funnits i butiker i åratal? Känns ju lite för gammalt tycker jag..?

Nå, det är bara att vänta och se!

//Matilda

2 kommentarer:

  1. Så svårt att veta, jag har alltid gissat fel och det är ljusår från vad det alltid blir, haha :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men exakt! Så blir det alltid haha :D

      Radera