Så var det ett nytt år (eller ja, det var ju några dagar sen faktiskt..) och det är dags att börja avsluta denna bloggsäsong, "kasta" ut julen och vänta på vår och sommar! Men än ska vi nog ha våra julsaker framme i en vecka eller två. Till tjugondag knut!
Hela december och julen har gått så otroligt fort tycker jag! Alldeles för fort faktiskt.. Det är väl bara att börja längta efter nästa jul igen :) För snart är jag här igen! Någon gång i början på augusti kan ni nog förvänta er att jag startar igång bloggen. Det har varit ett kul blogg"år" och ser framemot nästa. Det är ju så himla kul att julblogga.
Nyåret var riktigt kul och gick bra. Vi var på eftermiddagen och kollade på en raketshow nere i byn som alltid brukar visas varje nyår. Snyggt med alla raketer fastän jag inte alls gillar sådant..!
På kvällen gjorde jag en trerätters middag, allt vegetariskt förstås!
Till förrätt gjorde jag avokadotimbal med citron och kapris på rågbröd
Till huvudrätt blev det potatiskaka med ost och timjan, tranbärs- och apelsinbrässerad tofu och stekt brysselkål (bilden gör sig inte tillrätta, det var såå mycket godare än vad det ser ut på bilden!)
Och till dessert blev det chokladterrin med svartvinbärspuré, hemgjord vaniljglass, kanderade hasselnötter, minimaränger och kanderat apelsinskal. Supergott!
Ha det fint så ses vi igen till hösten!
//Matilda
Hela december och julen har gått så otroligt fort tycker jag! Alldeles för fort faktiskt.. Det är väl bara att börja längta efter nästa jul igen :) För snart är jag här igen! Någon gång i början på augusti kan ni nog förvänta er att jag startar igång bloggen. Det har varit ett kul blogg"år" och ser framemot nästa. Det är ju så himla kul att julblogga.
Nyåret var riktigt kul och gick bra. Vi var på eftermiddagen och kollade på en raketshow nere i byn som alltid brukar visas varje nyår. Snyggt med alla raketer fastän jag inte alls gillar sådant..!
På kvällen gjorde jag en trerätters middag, allt vegetariskt förstås!
Till förrätt gjorde jag avokadotimbal med citron och kapris på rågbröd
Till huvudrätt blev det potatiskaka med ost och timjan, tranbärs- och apelsinbrässerad tofu och stekt brysselkål (bilden gör sig inte tillrätta, det var såå mycket godare än vad det ser ut på bilden!)
Och till dessert blev det chokladterrin med svartvinbärspuré, hemgjord vaniljglass, kanderade hasselnötter, minimaränger och kanderat apelsinskal. Supergott!
Ha det fint så ses vi igen till hösten!
//Matilda
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar