söndag 19 november 2017

Allers gör det igen!

Igår i matbutiken, som förövrigt var mycket juligt med en massa julsaker som dom fått in den senaste veckan, julpynt, en tomte som gick och delade ut godis till barnen och julmusik som spelades, hittade jag Allers Julmagasin Adventstider. Ni vet den där extra tidningen som dom avslöjade att skulle komma i år, på sista sidan av årets Allers Julmagasin. Där stod det att den skulle finnas till försäljning först den 23 november, så blev rätt överraskad när jag hittade den redan nu! Billig var den också. Det har alltid varit en positiv sak med Allers Julmagasin. Billigast av alla julmagasin, men ändå full med inspiration. Mer än vad vissa dyrare tidningar lyckas åstadkomma.

Och Allers gör det igen! Dom kan det här med bra julmagasin tycker jag. Inte en massa annonssidor som vissa magasin har, vilket kan göra mig galen och en bra blandning av allt. Några intervjuer, en hel del recept, små pyssel, lite inspirationsbilder och julklappstips. Precis vad jag önskar mig i ett bra julmagasin!Dom små korten med kaffetryck blev jag väldigt inspirerad av att testa. Får bli till nästa års julklappsinslagningar! Även granen gjord av plankor och ljusslingor skulle jag väldigt gärna vilja laga. Måste se om jag skulle hinna med det i år ännu eller om också det får bli ett framtida julprojekt...Så om du nu undrar om det är värt att köpa den här tidningen också, du har ju en hel hög redan och har spenderat du vet inte hur mycket på en massa julmagasin redan - köp den! Kostar bara 39,90 kr/5,90 €. Det här blev mitt femte julmagasin för i år och nu får det nog räcka. Herregud, har nog aldrig köpt så här många magasin under en säsong?! Men 5 av 5 får denna helt klart av mig. Rekommenderas!

/Matilda

3 kommentarer:

 1. Låter som en bra tidning! Tack för tipset! / Annas Jul

  SvaraRadera
 2. Tänk att den kommit redan! Jag försökte spana lite efter att jag såg din uppdatering, men hittade den tyvärr inte. Är dock fortfarande lite osäker på om jag behöver köpa fler jultidningar :) får väl se när jag bläddrar i den i affären. Verkar mysig i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej haha, vem behöver egentligen fem jultidningar?! :)) Men om man nu skulle satsa på en eller två tidningar skulle det ju nästan vara Allers två julmagasin, då man sällan brukar bli besviken på dessa!

   Radera