torsdag 3 augusti 2017

Dags att inviga säsongen!

Hej där i sommarvärmen (om ni haft någon sommar där ni bor förstås...), det var ett tag sedan sist! Det är tredje augusti och vad betyder det? Jo, Matildas Jul fyller fem år! Kan inte förstå att det gått fem hela år sedan jag startade den här julbloggen, 15 år gammal och antagligen då var en av de yngsta julbloggarna. Om kanske inte den yngsta?

I och med att det är augusti är det också dags att kicka igång 2017 års bloggsäsong. Måste medge att jag längtat en del efter det. Himla kul att se att så många andra julbloggare också börjat blogga redan!

Antar att ni redan läst om årets julkalender? Om inte, namnet är "Jakten på tidskristallen" och ska vara någon typ av "sci-fi äventyr". Bl.a Eva Rydberg, Kodjo Akolor och Rikard Wolff kommer medverka. Vet inte vad jag ska tänka gällande detta med sci-fi?? Har inte haft några större förväntningar på egentligen någon av de senaste årens julkalendrar, men så har största delen av dem ändå överraskat mig positivt. Hoppas det kommer vara likadant i år. För nu är jag nog mer skeptiskt än förväntansfull. Läs mer om julkalendern här.


Bilder härifrån.

Som vanligt kommer det vara lite tystare här under augusti månad, då jag ännu har några veckor
framför mig av sommarlov och förhoppningsvis varma, soliga dagar. När skolorna startar igen kan ni förvänta er mer liv.

//Matilda

3 kommentarer:

 1. Hejsan Ja man börjar så smått att planera framåt o då kommer fokus även på JULFIRANDET o allt som skall till för att möta denna underbara tid Börjar med Advent o julkalender som helt klart är ett ? vad kommer den att ge? Ja så är det julklappsfixande o alla bloggar man kommer att läsa o få tips o massa läckert man skall baka o i övrigt fixa Ja man har en flott HÖST att se fram mot, Njut fortsatt av din ledighet

  SvaraRadera
 2. Jag tror ofta jag är ganska öppen inför julkalendrarna (kan vara ganska kräsen annars när det gäller film), kanske just för att de är julkalendrar: ett supermysigt sätt att räkna ner till julen, och en tradition som bara återkommer i december. Så, jag tror årets kalender kan bli bra. :)
  Snygg header! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och nog kollar jag ju ändå alltid på julkalendern fast den inte skulle vara i min smak haha :)) Men absolut, tror den kan överraska! Tack!

   Radera